Nygård Maskin Service

Jeg begynte mitt arbeids liv hos Brødrene Langset A/S , i Ørjavika  i Eide 12.06.1995, der jeg ble ansatt som sveiser og montør, og ble etter en uke utleid til Hustadmarmor som fast innleid personell.
Her ble jeg plassert på mekanisk avdeling hvor jeg har drevet med alt av reperasjoner på pumper, kar og rør, til nymontering av alt slags mekaninsk utstyr, det innbefatter også reperasoner og vedlikehold på hydraulikk anlegg, alt av ventiler i alle slags størrelser og modeller, regulerings ventiler spjeld og kuleventiler,sveising av rør til sveising av repo, rekkverk og andre innstalasjoner.
Jobben min har stort sett hvert lik i all denne tid, men allikevell hatt en stor grad av variasjon.
De siste 8-10 årene har jeg også hatt annsvaret for kjemikalie vask av forskjellige maskiner , tanker og vifter.

01.06.2000 begynte jeg for Vikhagen mekaniske verksted som også har hvert på Hustadmarmor AS siden 1980, fram til jeg startet min egen virksomhet 01.01.2004.
03.09.2009 tok jeg resertifisering for tig-sveising,
T BW 1.3 S t 71 D48.3 H-L045 ss nb.

Av utstyr kan det nevnes at jeg har en del håndverktøy av forskjellig slag samt flere sveise apparat for pinner og tig. Div vinkelslipere en del luft utstyr pluss kompressor, og henger. Ring gjerne for mer info. Jeg er for tiden i oppdrag med fjernvarmeanlegg i Molde for Istad Energimontasje

Svenn Erik Nygård